Veien til EM del to

                  

Da var tiden på Island over, og vi er alle på junior mix laget superfornøyd av å komme hjem med en sølvmedalje i hånden! Oppholdet på Island har vært fantastisk!

Har som tidligere sagt fått i oppgave  å fortelle litt om reisen til Island, så her kommer litt om hva vi gjorde de ulike dageneJ

Da vi kom på mandag hadde vi møte med alle i Team Norge, hvor vi fikk litt info om hvordan uken var lagt opp osv..

Vi fikk også se selve konkurransehallen.

På tirsdag var vår første trening, som ikke gikk helt som planlagt med tanke på at en av våre flinkeste fikk brudd i kneet. Alle synes veldig synd på Martin! Vi ble sammen enig om å konkurrere bra for han!!

 

 

 

På onsdag var kvalifikasjonen, og for de fleste på laget var dette første konkurranse noen gang i et EM. Det var utrolig å høre speakeren rope oss inn til konkurransehallen. Tror vi alle var ganske så nervøs, men samtidig veldig spendt! Det var utrolig stemning og støy i hallen.

 

Torsdag var hviledag for juniorene. Da gikk Maria og jeg en liten tur inn til Islands fantastisk sentrum…

Der møtte noen fra senior herrelaget på vår vei, som hadde kjøpt en tøyfisk, haha! Denne torsken fikk MYE oppmerksomhet resten av turen, noe som dere som så seniorfinalene på tv sikkert har fått med dere..

Resten av dagen tilbrakte vi i hallen, for å se på senior kvaliken. Vi ropte og heiet så mye at vi knapt hadde stemme igjen etter konkurransen!

Alle lagene fra Norge i seniorklassen klarte å kvalifisere seg – samme med junior!

Finale fredag!


Vår konkurranse var ganske tidlig på dagen! Vi startet oppvarmingen rundt kl 2. Vi var alle veldig fokusert, og kjørte bra gjennom alle apparatene.

For meg var nervene mindre enn i kvalikken, for nå visste jeg litt hvordan det var! Finalen gikk veldig fint.

Tror laget var enda mer klar for konkurranse med tanke på at treningen gikk supert:) Tumbling var vårt første apparat, som gikk strålende.

Deretter kjørte vi frittstående, hvor vår fine trene Sara/Pippi felte en tåre for oss, fordi vi kjørte så bra, hihi! 🙂

DET BLE SØLV PÅ OSS! og vi ble superfornøyde!!

 

 

 

På lørdagen fikk vi brukt opp det lille vi hadde igjen av stemme på seniorene som hadde finale!!


Kvelden/natten gikk til en kjempe fin bankett:) Vi hadde det veldig kjekt! Det var et utrolig bra opplegg!

  

Alt i alt har turen vært helt fantastisk, og all den harde jobbingen før mesterskapet har virkelig vært verdt denne fine opplevelsen, og gitt gode resultater. Men det hadde vært umulig uten de ubeskrivelig flinke og greie trenerne våre Sara, Marius og Johan!! Laget mitt er fantastisk, og jeg kommer til å savne alle kjempe mye, men er utrolig glad for at vi har fått dele dette sammen. Det er en opplevelse som aldri vil bli glemt. For meg har det i tillegg vært en utrolig inspirerende reise, som har gitt meg mye motivasjon til å fortsette! Så nå starter treningen mot EM 2016 woopwoop!

Tusen takk for en fantastisk reise både før og under EM på Island!!!

#‎holditorsken