Rapport fra GIV barn Sotra 27.-29. mai

Til slutt bar det til køys i en hall med om lag 100 andre gymnaster. Jeg sovna fort, men det var visstnok ikke mange ablegøyer i løpet av natta. Gymnastene fra Salhus oppførte seg eksemplarisk fra kveld til morgen.

Lørdag startet dagen med en frokost bestående av det vanligste turnmåltidet; brødskiver med diverse pålegg.
Dagens første aktivitet, Lær på stedet dans, for første gang i løpet av stevnet. Guttene ble servert hiphop med en flink danseinstruktør, og jentene fikk en litt mer klassisk rolig dose dans med mye fine armsvinger.

Giv Sotra 5.web

 “Gutta i hiphop”

Etter dansen hadde vi en gøyal runde med Lær på stedet trampett hvor en av gymnastenevåre fikk være med i den sentrale pyramiden og en annen fikk kjøre tumbling på oppvisningen.

Giv Sotra 4.web

Senere deltok vi i konkurransen hvor vi utmerket oss i stil, noe som står sentralt i GIV konkurransen og vi vant derfor en 1. Plass i Trampett!

Lørdagskveld ble det laget til bankett med stort diskotek hvor de fleste koste seg og leggetid snek seg fort på. Etter en mer urolig natt var vi likevel ganske våkne da vi sto opp på søndag.

Søndag bestod av en lang marsj fra Sartorsenteret tilbake til hallen hvor gymnastene sang og gikk som flotte representanter for Salhus.

Giv Sotra 3.web

  Da vi kom frem begynte oppvisningen som gikk relativt glatt for seg, og laget som vant i trampett hadde i oppgave å vise seg frem i en egen del av programmet.


Giv Sotra 6.web

 “Jentene i dans”

Dansene ble også fremført og en koselig helg var avsluttet.
Så bar det hjem 🙂

Takk for ei kongehelg med masse smil og kjekke opplevelser!

Med hilsen Petter

 

Giv Sotra 1. 2016.web

 

Fotograf: Reidun Bakke og Ingse B. Sæthre