Klubbutstyr

Salhus Turn og Idrettslag har inngått en samarbeidsavtale med Sport1 på Åsane Storsenter på bekledning og utstyr. Våre medlemmer kan henvende seg til Sport1 og kjøpe blant annet treningsdrakter/overtrekksdrakter i lagets farger og med STIL logo.

Medlemskort mottas på mobil fra Sport 1. Medlemskortet gir fordeler med 10% på ordinære varer, 15% på klubbutstyr og 20% på håndballsko. Alt kjøp blir i tillegg registrert, som Salhus Turn og Idrettslag igjen drar fordeler av. Vi oppfordrer våre medlemmer til å bruke medlemskortet aktivt og dra nytte av de fordelene som ligger i medlemskortet.

De som eventuelt ikke får medlemskort på mobilen eller mail, kan følge linken under. Her kan dere registrere medlemmer i familien og derved få medlemskort på mobil.

Har dere noen spørsmål vedrørende avtalen, kan dere ta kontakt med
Hovedstyret på mail: hovedstyret@salhusturn.no
(Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)
Kontaktperson hos Sport1, Per Erik Ingvaldsen:  per@sport1aasane.no, tlf: 92 21 29 17
(Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den).
Ny lagsdrakt høsten 2017

Salhus turn jakke

Pris: Barn kr 499,- Voksen kr 549
Som medlem av Salhus Turn og Idrettslag fåes 15 % rabatt hos Sport 1 avdeling Åsane.