Gymfest i Vest Barn 10-13 år på Laksveåg 7.-9. juni

Arrangementet vil foregå i Laksevåg Idrettshall og på Nygårdsmyren Idrettspark den 7-9. juni.

Dette er et tilbud vi gir til våre gymnaster på SALTO-partiet (Mjølkeråen skole om tirsdagen) og rekruttene (konkurransepartiet). Gymnastene på SALTO vil i tiden fremover trene på et danseprogram som skal vises frem på oppvisningen om søndagen. Rekruttene vil kunne delta på Gymfest konkurransen. Alle vil kunne delta på ulike aktiviteter om lørdagen, slik at det skal bli en sosial og aktiv helg for alle sammen.

Det er mulig å få tilbud om overnatting, men da våre trenere har eksamen i juni, vil overnatting KUN være aktuelt så lenge vi får noen foreldre til å være med på overnattingen. Husk det er mulig å dele på dette ansvaret med å ta hver sin natt. Overnatting: Nygårdslien skole og Laksevåg Videregående skole ligger i gangavstand til aktivitetene. Det må være med minst en voksen (over 18 år) som overnatter på skolen sammen med gymnastene. Husk liggeunderlag og sovepose.

FREDAG:

 • Åpning av Gymfest i Vest
 • Konkurranse: ÅpenKlasse. Dette er en kjekk konkurranse å se på hvor vi får se store og dyktige tropper som bl.a. Loddefjord og Sotra

LØRDAG:

 • Fellestrening på innøvd danseprogram (Salto-jentene. Husk klær etter været da gymnastene også vil være ute og trene. Dette gjelder SALTO-jentene våre.                                                 
 • Konkurranse (Rekruttene). Gymfestkonkurranse (trampett og matte). Her vil rekruttene få mulighet til å konkurrere til et noe forenklet reglement.                                                                               
 • Lær på stevne aktiviteter. 2 parallelle aktiviteter med felles oppvisning eller workshop (gymnastene kan velge en aktivitet) – dette gjelder både Salto-jentene og Rekruttene. Lær på stedet turn (grunnleggende turn; ruller, hjul, håndstående, vater etc.) Lær på stedet dans.Workshop (rullering på stasjoner med turn, trampett og andre turnaktiviteter)
 • Diskotek og film på lørdag kveld

SØNDAG:

 • Fellestrening på innøvd danseprogram (Salto-jentene). Husk klær etter været da gymnastene også vil være ute og trene. Dette gjelder SALTO-jentene våre
 • Oppvisning:
  1. Vinner av Åpen Klasse
  2. Innøvd danseprogram (SALTO-jentene)
  3. Lær på stedet Turn og Dans (alle sammen, gitt at de ikke velger workshop om lørdagen)
  4. Vinnere av Gymfestkonkurransen

Drakter & oppvisningsantrekk:                                                                                                                                                                                                                                                                               Lær på stevne – turn og dans skal bruke stevne-t-skjorte og svart tights/shorts

Danseprogram 10-13 år skal bruke svart tights (lang), svart langermet topp, sokker i pastellfarger/spreke farger (hvert lag bør ha like sokker) og sløyfebånd til håret som matcher sokker. Her får jentene avtale farge sammen med trenerne.

Stevne t-skjorte: Farge: limegrønne m/svart trykk.Størrelse: XXS (120-140cm), XS (150-160.cm), S, M & L. T-skjorten koster kr.100,- pr stk. Bestilling skjer sammen med påmelding. 

Kostnad:                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Påmeldingsavgift: kr 300,- (Salhus betaler 50% av denne avgiften).
Overnatting inkl. 2 frokost, 2 lunsj og 1 middag: kr. 400,-
Kun lunsj begge dager: kr 100,-
Kun middag og disko:  kr 150,-

Påmelding og innbetaling innen: 6. april. Gymnastene er ikke påmeldt uten at vi har mottatt penger på turngruppens konto i Salhus Turn og IL. Innbetaling til kontonummer 9526 05 49910 (Salhus Turn, turngruppen). Merk innbetaling med GIV 2013, Barn og navn på deltaker.

Påmeldingsskjema sendesil turn@salhusturn.no Evt. spørsmål om stevnet kan sendes til samme e-postadresse.

Trykk for påmeldingsskjema