Giv ungdom 9.web

GIV ungdom Sandsli 3.-5. juni

Lørdag, etter at frokost var inntatt, ble det øving på oppvisningen Lær på stedet trampett. Her ankom også Jan Magne for å være litt behjelpelig med konkurransen og slikt.

GIV ungdom 8.web

Giv Ungdom 2.web

Konkurransen passerte og middagen skulle inntas. Denne gang var det Tacolørdag, med grove lefser.

GIV Ungdom 3.web

Etter middag nærmet diskoteket seg og jeg gikk på møte med arrangør og trenere for å diskutere stevnet så langt. Gymnastene fikk seg bad i vannet og noen fikk til og med grillet seg noe smått på en engangsgrill. Natten kom og leggetid gikk relativt greit for seg.

GIV Ungdom 6.web

Søndagmorgen og pakkingen gikk fort unna. Frokosten ble inntatt før vi var i full marsj på vei ned til hallen for å kjøre andre runde med øving til LPS Trampett oppvisningen.

Alle de andre delene av programmet ble innøvd, imens spilte noen av oss basketball og andre koste seg på stortrampolinen. Jeg satt nok litt for lenge ute i sola og har i skrivende stund en fin jevn rødfarge.

GIV Ungdom 7.web

Til slutt kom tiden for defilering. Vi gikk litt opp i veien, slik at vi kunne marsjere samlet ned på fotballbanen; foreldre samlet seg på gresset ved siden av og showet satte i gang.

Det jeg ikke var med på selv så veldig flott ut og det jeg var med på føltes veldig bra. Jeg tror det var en vellykket oppvisning totalt sett 🙂

GIV Ungdom 4.web

Takk for en flott avslutning på våren, og ha en strålende sommer videre! 

Med hilsen Petter